Alla inlägg under maj 2008

Av Daniel - 28 maj 2008 22:07

Hemma igen efter östersundstrippen i helgen! en sjukt lång tågresa i söndags fick mig att få en lätt släng av damp och kvällen tillbringades i cykelsadeln och ett relativt lång distanspass plöjdes av...skönt!


I måndags var det äntligen dags för Team Double D att teea av på Lanna i Stadium golf match play (www.stadiumgolfmatchplay.se) för första omgången. En skön vinst inkasserades efter att både D1 och D2 spelat riktigt bra golf! Alltid gött o vinna!! =) Hade det dock lite svettigt i min match, spelade sjukt bra golf sista 9 men de gjorde snubben jag mötte också samt att han hade 11(!) slag upp på mig.... vilket resultarade i att hur mycket par jag än hävde i torskade jag hålen ändå... Blev till slut piskad att vinna de två sista för att dela och vinna matchen totalt.. Då trädde syket och tävlingsdjävulen fram... =) Lite smågliringar, en fruktansvärd attackgolf resultarade i två birdies och två vunna hål! =)  Nu e vi vidare till andra omgången i alla fall så vi får väl se om formen håller i sig.


Annars mycke jobb i veckan..har t.o.m. känt mig lite sliten faktiskt.. stod över träningen idag efter att ha kört ganska tuffa backintervalle igår samt lite GP-träning.. hoppas de känns bättre imorn då dubbelpass väntar! =)


Spana föresten in de här grabbarna:

http://video.eurosport.se/cykel/giro-d-italia/2008/pellizotti-tuffast-i-tuff_vid73931/video.shtml


Riktigt så tuffa intervaller körde jag väl inte kanske... runt 25 % ska de tydligen ha varit när det var som brantast...de e fan i mig helt snickness de! oj vikken konstig text de blev nu... jaja slutar här.. =)

ha de!


haha! nu vart de vanligt igen! =) jaja.. haaj

Av Daniel - 24 maj 2008 11:05

Förmiddagens nöje. Ett gäng intervaller uppför här sen 6 km terrängspår på det.. :-) var uppe en gång på toppen igår under distanspasset o frykstabacken hemma i kil kändes plötsligt svinkort o flack..! De e verkligen sjukt brant här!! :-) bra träning för mig inför nästa års giro! ;-)

Av Daniel - 22 maj 2008 22:29

A haj!


Har efter en heldag i bilen kommit upp till östersund för att hälsa på syster i helgen! Nyss avnjutit(?) den andra semin i eurovision här.. känns som att vi borde knata vidare ganska enkelt..


Ska bli kul att va här och umgås lite i helgen i alla fall! När man ändå är på plats måste man ju också passa på oå löpa backintervaller på frösön.. =) har hört att örebros toppografi ligger lite i lä där...


Lider lite med John Terry faktiskt...nån sov nog inte svinbra i natt... men men..stort att bara gå fram och slå den.


Har varit ute på premiären med crossen också!! =) Var alldeles för skoj! =) Helt underbart å kunna borra ner sig i bocken i kanske 40km/h på en liten stig i skogen!! Prata me Johan på Uno forsbergs idag också, Kalas CX cup kommer tydligen till örebro till hösten, redan anmäld! =)


Nu ska ja göra norrland!


Just de ja, teear av på Lanna i stdiumgolfen på måndag också!! Då jävlar ska de liras golf och spöas grannar! =)


Ha de!


haaj

Av Daniel - 14 maj 2008 22:34

Haloj!


De va länge sen jag fick tummen ur och printade ett inlägg nu men skam den som ger sig..här kommer i alla fall ett med en kort genomgång av vad som hänt sen sist..


Stora grejen var att min käre Cube var tyckte slöddren i Örebro var alldeles för fin så i torsdags mitt på dan klippets han upp och fick en ny ägare... Blir så j-vla förbannad!! Sällan jag blir riktigt grini men den här gången lessna jag till ordentligt. Du, ditt svin, som snodde min hoj hoppas pedalerna tjuvsläpper och skenbenet bara borrar in sig i alla 48 av vevpartiets tänder under ditt fall mot gärna något hårt med hög friktion. Jag skrattar både först och längst! Mer än så är du inte värd. 


Resultat av detta blev i alla fall att det blev en ny hoj! Denna gång en cykelcross (se bild)! Välkommen till familjen på fredag! =)


som om inte cykelstölden var nog så fick EU-moppen parkeringsböter på våran innergård i fredags...garvar åt det.. =)


I helgen körde jag dubbelpass på lördan och såg baby näta i Nord mot Syd matchen i innebandy! Grattis till vinsten och målet hunny! Sen vart det lite utgång på kvällen med Marcus, Johan och en överfull Olsson.. =)


I söndags besökte mormor, morfar samt mor & far mig och milla här i öret, spanande in lägenheten lite och umgicks allmänt hela dagen. Riktigt skön dag med mycke fika och sportsnack med morfar! =)


Sen har det varit jobb och träning som gällt för hela slanten ända tills nu då man sitter och filar på en pers. presentation inför anställningsintervju imorn... lite nervös faktiskt.. =)


Ha de så gott så länge!


Haaj! 

Av Daniel - 6 maj 2008 21:25

A haaj!


Äntligen landat lite i vardan efter ett väldigt farande fram och tillbaka ett par dagar. Tävlingspremiären hemma på Hammarö är avklard och jga har helt klart fått blodad tand för det här med att köra fort på hoj! Kom på mig själv att faktiskt sitta och småle i 50 km/h på GP:t för att jag tyckte det var så ballt och kul att få komma igång och tävla! =) Måste ju snart klassas som en renrasig cykelidiot...! =)


Kom fram till ett par grejer i helgen:


* Tempo är inte riktigt min gren (än)... FY FAN va trött och långt efter ja va! =) Ne, cykeltävling skall köras mot varandra som Herr Lergård sa! Har aldrig hållit med mer.


* Civila cyklister av det äldre kvinnliga könet skall INTE åka ivägen för en cykelklunga med 90 adrenalinstinnade seniorer, det gör ont...


* Prylvaruvärdet på Hammarö steg under helgen ett par miljoner skulle ja tro.. Guud va coola och snabba grejer det finns! =)


* Tempo är rätt kul ändå...tempodräkt är coolt.. =)


* Det var jobbigare att ligga längst fram i klungan än längst bak... helt klart jobbigare faktiskt...


* Rakade ben är kanske inte så dumt ändå...är dock inte helt övertygad än.. =)


* Mycke vitargo = ej helt bra mage...


* Jag trivs sjukt bra hemma i Karlstad hos mor o far! Skönt att bli ompysslad ibland och framförallt är man lite husköparsugen, vore så skönt... 

* Men framförallt kom jag fram till att det inte var så jäkla farligt (menat att man inte blev avställd) att vara med och tävla som jag trodde från början, snarare svinkul än jobbigt! :D


Var det någon mer än jag och morsan som tyckte att det såg ut som att någon kastat ett lasso runt Gry Forsell i lördagens körslag... borde gå att lösa rätt storlek på grejerna tycker ja.. ;)


Imorn blir det en välförtjänt vilodag efter att jag tränat både måndag och tisdag... i helgen väntar Hjälmaren runt så då gäller det nog att va på tå och kunna spänna låren lite.


Milla har blivit uttagen till den där SYD vs. NORR matchen i innebandy, tydligen massa u-landslagsspelare och nått proffs som kommer hem och lirar också! Grattis baby! De e du värd!


Grattis föresten till Labbe också som fyllde 20+ nånting i dagarna! Synd att jag missa festen..


Ha de gott!


Haaj

Av Daniel - 2 maj 2008 13:44

Idag e de dags!


Har dragit hem till Karlstad för att köra Hammarö 3-dagars i helgen. Ska bli ruskigt kul att komma igång och få tävla! Just nu skvätter de lite regn här och med tanke på att Perra sopade sig i när vi provkörde Prologbanan igår under torra förhållanden känns det lite smånervitt.. men men, Veloflexdäcken är på och har ska f-n imig tas i oavsett väder! Har monterat på nya tempostyret också så jag får lägga upp en hel del bilder efter helgen här..


Lagom till idag droppa mormor och morfar in på besök också, gött o se dom lite och snacka sport me morfar!


Markus fyllde 30 igår också!! Mången GRATTIS!


Spana in det här maximumbreaket av Ronnie the rocket i veckans snooker VM! Han e ju så jävla grym att det är helt osant!


http://video.eurosport.se/snooker/world-championship/2007-2008/video_vid71618.shtml


Nu ska laddas och sen dra iväg till uppvärmningen!


Ha de!


Haaj

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken sport vill du helst se på tv?
 Fotboll
 Hockey
 Innebandy
 Skidor-Alpint
 Skidor-Längd
 Motorsport
 Cykel
 Handboll
 Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards