Alla inlägg den 14 maj 2008

Av Daniel - 14 maj 2008 22:34

Haloj!


De va länge sen jag fick tummen ur och printade ett inlägg nu men skam den som ger sig..här kommer i alla fall ett med en kort genomgång av vad som hänt sen sist..


Stora grejen var att min käre Cube var tyckte slöddren i Örebro var alldeles för fin så i torsdags mitt på dan klippets han upp och fick en ny ägare... Blir så j-vla förbannad!! Sällan jag blir riktigt grini men den här gången lessna jag till ordentligt. Du, ditt svin, som snodde min hoj hoppas pedalerna tjuvsläpper och skenbenet bara borrar in sig i alla 48 av vevpartiets tänder under ditt fall mot gärna något hårt med hög friktion. Jag skrattar både först och längst! Mer än så är du inte värd. 


Resultat av detta blev i alla fall att det blev en ny hoj! Denna gång en cykelcross (se bild)! Välkommen till familjen på fredag! =)


som om inte cykelstölden var nog så fick EU-moppen parkeringsböter på våran innergård i fredags...garvar åt det.. =)


I helgen körde jag dubbelpass på lördan och såg baby näta i Nord mot Syd matchen i innebandy! Grattis till vinsten och målet hunny! Sen vart det lite utgång på kvällen med Marcus, Johan och en överfull Olsson.. =)


I söndags besökte mormor, morfar samt mor & far mig och milla här i öret, spanande in lägenheten lite och umgicks allmänt hela dagen. Riktigt skön dag med mycke fika och sportsnack med morfar! =)


Sen har det varit jobb och träning som gällt för hela slanten ända tills nu då man sitter och filar på en pers. presentation inför anställningsintervju imorn... lite nervös faktiskt.. =)


Ha de så gott så länge!


Haaj! 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken sport vill du helst se på tv?
 Fotboll
 Hockey
 Innebandy
 Skidor-Alpint
 Skidor-Längd
 Motorsport
 Cykel
 Handboll
 Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards